BEAUTY : Magnetic lashes van Bijou Avenue + kortingscodeValse wimpers, lash-lift,… je kan er tegenwoordig niet naast kijken.
Ik vind het al langer super mooi maar ik heb nooit de stap durven zetten. Dankzij “Magnetic Lashes” kan ik eindelijk genieten van mooie vollere wimpers. En ja, zoals je hoort, “magnetic”… Ze zijn dus magnetisch en net daarom super handig en makkelijk.
In deze blog leg ik je exact uit hoe het net werkt, waar je ze koopt en laat ik je het verschil zien.
En speciaal voor jullie… vind je ook hier een kortingscode om ze te bestellen. Lezen jullie verder mee?Wat is het juist?
“Magnetic lashes” zijn valse wimpers met kleine magneetjes.
Deze zorgen ervoor dat ze dus vast blijven zitten tussen je wimpers.
Je hebt hiervoor geen lijm nodig, en je kan ze steeds hergebruiken.

Je kan kiezen voor Magnetic wimpers die je hele oog bedekken (RECHTS : 24.99) of enkel de zijkanten (LINKS : 24.99)
Hoe breng je het aan?
In het begin is het even wennen en vooral de juiste manier zoeken die voor jou het beste past. . Maar bijouavenue heeft ervoor gezorgd dat er een handige afbeelding bij zit met de stappen (kijk foto). 


Hoe dus?! Ik begin met mijn linker oog. Ik dek de eerste magneten af aan de linkerkant (zowel de “bovenwimper” als “onderwimper”)(1) en plaats eerst de onderkant(2). Zorg ervoor dat die dicht bij je waterlijn is (3), en plaats nu de bovenkant(4). Deze klikt praktisch vanzelf op elkaar(5). Plaats nu de rechterkant.
Als het goed is heb je nu dus prachtige, volle wimpers !
Klinkt dit als chinees voor jou? Bekijk dan hier het filmpje, misschien is dit handiger ! In het begin is het even je weg vinden (of voor mij toch) maar eens je je grip hebt ben je er mee weg en in minder dan twee minuten heb je mooie volle, lange wimpers. Zonder lijm, en dus volledig veilig !Super handige, mooie en stevige verpakking !
Het is een magnetisch veld dus de wimpers blijven
stevig zitten in je handtas of reiskoffer !

TIP : ook het gebruik van een pincet is zeer handig om een betere grip te hebben op wimpers. 
Shop de speciale pincet hier.

Wat kost het en waar koop je het?
Het kost € 24,99 en je kan ze kopen via instagram op de pagina van @Bijouavenue.
In samenwerking met Bijou Avenue kunnen jullie gebruik maken van de code MYSILVERLINING10. 
Hiermee krijg je 10 % korting op de hele collectie en dus ook de lashes !
Wist je trouwens ook dat ze een lash-lift-kit verkochten? Deze vind je hier.
Na Bijou Avenue heeft Quinty Mirjam ook een tweede pagina gemaakt met enkel de lashes. 
De pagina noemt QM-Lashes en hier vind je meer info !


Voordelen/nadelen :
Ik vind het persoonlijk een voordeel dat je ze eraf kan halen. Geen gedoe ’s avonds na een avondje stappen (dus ook geen wimpers kwijt), gewoon uit klikken en klaar. Je kan ze makkelijk mee op reis nemen of in je handtas dankzij de handige en stevige verpakking.
Een nadeel is misschien dat je er niet mee kan zwemmen, but hey… dat is dan ook echt het enigste. Ik ben alvast fan en zal ze blijven kopen !

Can't get enough of Bijou Avenue?
Check zeker de pagina van @BijouAvenue & geef ze een like !
Geregeld zijn er kortingen op de zonnenbrillen of hun bikini’s, ook verkopen ze t-shirts van LA Sisters, handtassen, beauty producten zoals een lip-plumper-lipgloss, strips voor je tanden te witten, lashlift-kit, juwelen èn meer. 
Ga dus een kijkje nemen en gebruik de code MYSILVERLINING10 voor een korting van 10% op de hele collectie en vergeet niet #bijouavenue bij uw post te zetten !Volg Bijou Avenue op hun instagram.
Reacties

Populaire posts