LIFESTYLE/SOCIAL MEDIA : Instagram highlight icons

Omdat ik de laatste tijd enorm veel reacties kreeg op de instagram highlight icons heb ik besloten er een korte blogpost over te maken met directe link naar waar je er alvast enkele kan vinden. Sommige door mezelf gemaakt en andere gevonden op Pinterest.

Instagram story-highlight icons. Mondje vol, maar dat zijn dus die nieuwe afbeeldingen die je onder je bio op je profiel kan plaatsen.
Het oogt mooier voor je feed/profiel en is ordelijker.
Bovendien is dit het ultieme moment om dus jouw “highlight” te laten zien. Dit kunnen hobby’s zijn, beauty-stuff, wanderlust pictures en meer. Al wat jij wil laten zien.
Ik vind ze persoonlijk wel leuk en heb ze geïnstalleerd.  Al heb ik wel mijn eigen icons gemaakt en ben zo op het idee gekomen om er nog andere te maken om te delen. Met wat meer kleur, een woord i.p.v. icon, wat meer keuze.
Deze deelde ik op men instagram verhaal, met verwijzing naar men pinterest-profiel.
Ik kreeg hier verschillende positieve reacties op en ook mijn pinterest kreeg een boost.
Ze worden enorm veel opgeslagen, joehoe. Jammer dat ik er geen euro van zie L but hey, they like it en zijn content.

Bij deze, de link and enjoy !


Heb jij nu eerder iets van “Insta-highlight-icon-whuuuut”?
Hieronder een kleine foto-gids met wat dit nu juist is en hoe je deze installeert.1) Dit zijn alvast dus die highlights die je vind onderaan je bio op je profiel.

2) Dit is nu een foto van mij en mijn zoon als voorbeeld maar het is dus de bedoeling dat je uw gekozen "highlight icons" even in uw verhaal plaatst, om dan op de knop te kunnen drukken van "uitlichten".


3) Dan zie je links onderaan "nieuw", je klikt daarop...


4) En vervolgens plaats je daar uw titel zoals : "blog", "beauty", "fotografie", "unboxing",...

Vanaf nu, als je iets interessant op uw verhaal plaats en je wilt deze toevoegen aan uw highlight map, doe je net dezelfde stappen.
Uw icon blijft hierin namelijk staan eens deze is "uitgelicht".


Mij volgen op instagram is super lief en doe je hier !
Maar ook een volgsignaaltje op mijn pinterest-pagina is altijd welkom !


Volgende week maandag een skincare routine blog met handige printable schema, en in de loop van de week een leuke winactie van, jawel, het merk CLUSE !

xoxo - Astrid

Reacties

Populaire posts