Op bezoek bij... StephanieVergeet microblading en alle andere (dikwijls overdreven dure) wenkbrauw/wimperbehandelingen !
Ik wou al een tijdje men wenkbrauwen laten doen: bijwerken, kleuren, mooi in vorm brengen... Microblading vind ik persoonlijk te duur of anders gezegd : ik wil er het geld niet aan uitgeven dus ik ging op zoek naar een beter alternatief. 
Om te beginnen houd ik al niet van dikke blokken wenkbrauwen die precies zijn aangebracht door mijn vijf-jarige peuter. Ik heb een smal gezicht en moet sowieso al opletten met bv. de aankoop van een bril of dergelijke dat het mijn gezicht niet "te streng" gaat maken.
Met de komst van tienduizenden lash/brow/make up artiesten dacht ik dat het niet moeilijk ging zijn om iemand deftig te vinden. Instagram en Facebook staan immers VOL.
En inderdaad ge vind vanalles. De ene al wat mooier dan de andere. 
Ik kom uit bij "microbladen".
Microblading blijkt een revolutionaire techniek voor het handmatig aanbrengen van semi-permanente make-up van de wenkbrauwen (wenkbrauwtatoeage). In tegenstelling tot vroeger worden flinterdunne afzonderlijke lijntjes in de vorm van haartjes aangebracht met natuurlijke pigmenten in de huid.
Na verschillende salons en meisjes te hebben gecontacteerd blijft mijn interesse op een vrij laag pitje. Van de ene kant omdat ik echt schrik heb dat het slecht word gedaan en langs de andere kant... De prijzen... 
Oké materiaal en dergelijke kost nu eenmaal veel geld. Begin dan nog eens handdoeken, water en electricititeit, product, naverzorging etc etc,... Alle begrip voor. Maar ik zocht een goedkoper alternatief. 
Mijn moeder is schoonheidsspecialiste en werkt mijn wenkbrauwen bij dmv epileren. Ook weet ik dat ze wenkbrauwen en wimpers verft dus misschien overweeg ik dat wel?Nu heb ik Stephanie leren kennen. Zij had mij eens geschminkt en op haar social media volg ik haar waardoor ik zag dat ze ook wenkbrauwen deed. Zij is schoonheidsspecialiste en heeft zes jaar ervaring. 
Ik contacteer haar en leg de situatie uit. Zoals je op de foto kunt zien mankeer ik aan de twee voorste stukken van mijn wenkbrauwen nog haar.
Vroeger dacht ik alles beter zelf te kunnen (ook mijn wenkbrauwen) maar helaas. Door het veel te vroeg en te veel te epileren groeit hier heel moeilijk haar op. 
Ik maak een afspraak en kom bij haar toe.
We willen dit goed aanpakken en ik apprecieer haar eerlijke mening.
Vroeger als ik naar de kapper ging had ik een eigen willetje en ging met een foto naar de kapster. Zo en niet anders. Ook al legt de kapster uit hoe ongezond het wel niet was... Maakt niet uit : IK WIL HET.
Zoals de gezegde : "wijsheid komt met de jaren".. Besef ik dat ik geduld zal moeten hebben met de wenkies.
Ik vraag haar of we ze kunnen kleuren zodat ik kan opstaan met een mooie vorm en ze niet meer telkens moet bijtekenen met potlood. 
Dit kan MAAR ze raadt dit echter af omdat het product van de wenkbrauw-kleuring niet op de huid gaat pakken dus dit ga je niet zien. Ze verteld kort daarna dat ze binnenkort Henna-wenkbrauwverf gaat halen en deze pakt wèl op de huid. 
We spreken af dat ik later een afspraak maak voor het verven met henna.
Nu wordt er enkel geëpileerd, gewaxt en ze laat zien dmv de wenkbrauwen bij te tekenen hoe het er ongeveer zou gaan uitzien na het verven.
Op nog geen kwartier tijd is het allemaal gepiept en ik kan weer als een tevreden klant buitengaan.
De wenkbrauwen zijn heel mooi van vorm en vanvoor zodanig bijgetekend dat het "ontbrekend" stukje amper opvalt ! 
Een hele dag loop ik er fier mee rond en intussentijd wacht ik geduldig af tot ik terug op afspraak kan bij Stephanie met (hopelijk) vollere wenkbrauwen !

Bekijk hier mijn "brow-revolution" : Voor de behandelingNa : geëpileerd, gewaxt en bij-geshminkt.

Voor

Na

Avond make up aangebracht door Stephanie.
(www.instagram.com/mubysteph.com)


Je kan bij haar terecht voor : 
Avond en dag make-up
Epileren
Verven
Waxen
Contacteer voor meer info, vragen, afspraken,... 
Stehanievdh20@gmail.com
instagram : www.instagram.com/mubySteph


Volg mij op Facebook op de pagina MySilverLining.be
en ook op www.instagram.com/MySilverLining


- xo xo Astrid

Reacties

Een reactie posten

Populaire posts